BUSHMASTERS RECRUITING!!

De Bushmasters hebben voorlopig weer genoeg nieuwe leden! We zijn in 2015 bijna verdubbeld in aantal en gaan eerst maar weer eens goed met elkaar samen spelen.

Zie meer informatie hieronder.

Wanneer je met ons mee wilt spelen om kennis te maken en te proeven hoe het is om in een team te spelen kun je jezelf aanmelden zodat we je kunnen uitnodigen als we ergens spelen. In geval dat het klikt tussen jou en het team en we weer nieuwe leden zoeken, is de stap naar het BUSHMASTER-schap een formaliteit.

Meer info over de "bosjesmannen" is terug te vinden op de introductiepagina.

Hoe en wat:

Wij spelen bij voorkeur outdoor (woods) maar gaan natuurlijk ook af en toe indoor spelen
locaties: heel Nederland en Duitsland voor de big games
Doel: 10-12 keer spelen per jaar
Deelname vrijwillig. Als je kan en wilt ga je mee maar... als je onder onze naam wilt spelen dan zijn er een paar voorwaarden te weten:

  • Camouflage kleding - groen - bij voorkeur Woodland. Via www.paintballkleding.nl kan voor een mooie teamprijs kleding en overig gear worden besteld.
  • Badges op rug, borst en schouders (je kiest je eigen alias naam en wij laten de badjes maken - reken op 37,50 euro)
  • Een eenduidige uitstraling op het veld (kleding) en op de website(s) en de diverse forums (digitale handtekening).

De verplichting van een tactical vest hebben we laten varen. De oorspronkelijke reden was de voorbereiding voor de badges, ruimte voor pods e.a. en een stukje bescherming. Zonder tactical vest zullen de badges op de kleding aangebracht moeten worden en maakt men zelf een keuze hoe pods/ballen mee te nemen.

Als BUSHMASTER deel je in de voordelen die ons worden geboden maar je bent pas BUSHMASTER als aan bovenstaande voorwaarde is voldaan EN je een paar keer hebt meegespeeld.

Rest van je spullen mag je zelf weten maar we kunnen je natuurlijk tips geven of laten weten wat wij verder gebruiken.

Lijkt het je leuk om af en toe of regelmatig mee te spelen? Meld je dan maar aan en dan nemen we contact met je op. Je kunt benaderen via het contactformulier,  je plaats een bericht op onze facebookpagina of je spreekt ons aan op een paintball locatie.

Michel - CaptainSnow - BUSHMASTERS