Bushmaster speeldagen

9 november 2014 BM@Red-Fox Nijlen/Belgie

Written by Michel

Ik zal me ten eerst eventjes voorstellen ,ik ben Danny en woonachtig in het oudste dorp van Brabant, Bakel wel te verstaan. 

Een aantal weken geleden heb ik contact gezocht met de teamcaptain van de Bushmasters (Michel) om mogelijk deel uit te mogen/kunnen maken van deze (fijne bleek achteraf) groep mensen. Na een plezierig schriftelijk contact en een planning om te gaan spelen  in november werd er besloten om op 9 november naar Red Fox in Nijlen/België te gaan.

Iedereen had er erg zin in om daar een keer te spelen maar jammer genoeg  kon het "jongste" lid van de Bushmasters op het laatste moment niet. Dat vond ik erg jammer want ik had ook Jan graag willen ontmoeten. In alle vroegte werd er vertrokken naar Red Fox want om 10 uur ging het veld open en dan willen we er toch allemaal zijn. En zowaar waren we er ook rond 10 uur! Na een korte kennismaking met elkaar werd snel de gear uitgepakt en stonden we start klaar om te spelen.

Het eerste rondje was meer  een verkenning rondje voor ons maar al snel werden de volgende rondjes goed en professioneel gespeeld. De samenwerking verliep goed en communicatie onderling was ook op goed niveau. Red fox beschikt over 3 scenario velden welke we ook allemaal gespeeld hebben. Na eenmaal de juiste tactiek te hebben gevonden ging het  heel goed voor het team Bushmasters. We spelen uiteraard voor ons plezier maar als je wint is het net ietsjes meer plezieriger.

De games gingen in een rap tempo door hetgeen wel plezierig was. Het enige minder plezierige was de slechte kwaliteit paint (heb nog nooit zo vaak een barrelswap nodig gehad als met die paint. 

Na een leuke dag  zijn we om 15 uur weer terug naar Nederland vetrokken. Mag van mijn kant wel gezegd worden dat ik me reuze  vermaakt heb met de Bushmasters. En volgende keer ben ik weer van de partij! Mijn dank en tot volgende keer.

Danny Peters