Bushmaster speeldagen

27 juli 2014 - Bushmasters@Strike Paintball

Written by Michel

De aanloop naar deze opendag was een beetje bijzonder. Na contact met de eigenaar Fred Hulsman over het aantal verwachte spelers kregen we te horen dat het meestal niet zo druk is in juli vanwege de vakanties. Misschien was het slimmer om in september terug te komen. Dat was natuurlijk niet leuk om te horen want we wilde knallen maar het was wel heel eerlijk. Beter dan een locatie in het verleden waar we aankwamen en uiteindelijk met 3 man stonden..

Omdat we toch wilde spelen bij Stike Paintball hebben we een "campagne" gestart op facebook, www.paintballopendagen.nl en hebben we de persoonlijke contacten gebruikt om wat mensen op te trommelen en we kunnen zeggen dat dat erg succesvol was! Naast de Bushmasters, team Lockdown en de Basterds waren er mensen uit de regio maar ook spelers uit andere regio's op de open dag afgekomen.

Uiteindelijk stonden we met zo'n 40 man op een mooie zomerdag te knallen in de bossen van Strike Painball. En ik moet zeggen het was heeeeeeeeeel gezellig en ging allemaal heel netjes. Heel hartelijk dank allemaal voor de sfeer en respect naar elkaar toe.

Het paintball terrein ligt op een mooi bosperceel op Vakantiepark De Bergen in Wanroy (Brabant). Bij aankomst ga je voor de eerste slagboom naar rechts om op het parkeer terrein te komen en vervolgens wordt je opgehaald door Fred die een busje heeft voor de spullen. Je moet namelijk 300 meter lopen en dat gaat natuurlijk beter zonder al je spullen in de hand. Een prima service.

Je loopt langs een prachtig meer...

de bossen in (waar je na afloop in kan afkoelen dus neem een zwembroek en handdoek mee) Je komt dan in een ruime ontvangst ruimte waar je al je spullen kwijt kan en je kan omkleden voordat je je gaat inschrijven (5 euro) en paint gaat halen (40 euro). Lucht gaat middels flessen maar er is genoeg om de hele dag te spelen.

Het ontvangst is hartelijk maar zeker ook serieus als het gaat om veiligheid. In het veld wordt goed gecontroleerd voor zover dat mogelijk is want het is best een groot veld en met 40 man verspreid kun je niet overal tegelijk zijn. Op 1 "wipe" incidentje na leek het allemaal erg eerlijk te gaan.

Het veld zelf is leuk om te spelen al is de beschutting her en der wat te open waardoor je eigenlijk geen kans meer hebt als die plek eenmaal hebt ontdekt. Daarnaast zou het misschien handig zijn om een paar extra obstakels neer te zetten op de wat open stukken om een push te kunnen inzetten. Binnenkort zal het veld overigens nog wat groter worden. Er is namelijk akkoord voor een uitbreiding.

Tussen de middag werden we getrakteerd op soep of een broodje worst en later gingen er gevulde koeken rond. Dat bedoelen ze nou met klantenservice. Tot nu toe is dit de 3e locatie waar ik het werkelijk mee maak. Top.

Aan het einde van de middag hebben we nog wat foto's gemaakt en zijn een aantal van ons wezen afkoelen in het naast gelegen meer voordat we weer op weg terug gingen.

Top dag, top locatie. Tot de volgende keer!