Bushmaster speeldagen

15 jun 2014 BM@The Unit Ede

Allereerst wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Joris, 30 jaar en woonachtig in Assendelft. Tijdens koningsdag kwam ik Michel (Captain Snow) tegen die het paintballen en team Bushmasters aan het promoten was en een oproep deed voor nieuwe teamleden. Het klonk goed en na een leuk gesprek heb ik besloten om een x met jullie mee te gaan J

Afgelopen zondag voor het eerst met sommige van jullie wezen paintballen en me super vermaakt en vervolgens heeft Michel mij gevraagd een stukje te schrijven over deze dag volgens mij belevenis….

Zondag ochtend 9:00 bij Michel (Bushmaster  no 1) afgesproken om te verzamelen. Eenmaal aangekomen is Michel even weg om een collega op te halen van het station. Jan doet open en stelt zich voor als Shorty  (Bushmaster no 2). Jan heeft vandaag ook zijn dochter mee!

Even later komt Michel thuis met zijn collega Niels en nadat Bushmasters no 3 en 4 (Francisco/Sisqo en Mark/L.B.A.) zijn aangekomen, vertrekken we naar Ede met 7 man.....

 

 

Al vrij snel werd me duidelijk dat navigeren niet voor iedereen weggelegd is en na een aantal ommetjes met de auto kwamen we aan in Ede waar Bushmaster no 5, Martin/Assasin inmiddels ook is aangekomen.

Ik heb wat spullen geleend van me buurman die ook heeft gepaintballd zodat ik niet iets hoefde te lenen of huren….top idee dacht ik…….al vrij snel kwamen Sisqo en ik tot de conclusie dat deze Tippmann het veld niet ging halen en schoot El Capitain te hulp en bood mij zijn Tippmann aan (thanks)

Eenmaal op het veld was best spannend…..onbekende mensen, onbekend spel….wat word er verwacht van mij……maar nadat het startsignaal was gegeven ging het allemaal vanzelf. Ik wist dat ik paintball helemaal te gek vond maar dit, dit was gaaf…..en het was pas het 1e potje! Heerlijk dit rennen, schieten, bukken en duiken alsof je weer met je houten pistooltje door de wijk rent.

Na een tijdje bood El Capitain aan te ruilen van marker om het verschil te voelen. Na het ramping gezien te hebben moesten we dat nl ook zelf even gebruiken, want tja ik schiet er 1 en zij 10 in dezelfde tijd! Helaas gebeurde er bij mij niet veel ramping en Sisqo en L.B.A. wisten wel hoe we dat gingen oplossen, kwam wel goed, een instellinkje…. Uit ervaring kan dat alleen maar fout aflopen hahaha! Heerlijk z’n stel.

Ook de Long Blond Animal bood zijn Marker aan om even te proberen  en een Tippmann leek hem wel weer is leuk……spijt?? Dus ook die werd ff getest..…….sorry Bushy’s dat ik hem op jullie heb uitgetest…..maar kon het niet laten hahaha. Next time we will walk together!

En ik kan nog wel ff doorgaan en vergeet nu heel veel te vermelden maar er moet wel wat overblijven voor bij de BBQ. Mannen ik heb genoten en het erg naar me zin gehad. Bedankt voor alle tips hints info hulp en vooral de mooie dag! Naar mijn Idee althans. Ik zeg tot zondag 22 juni!

Joris