Bushmaster speeldagen

10 nov 2013 BM@Paintball Ranch - Warten - Friesland

Het is weer vroeg opstaan voor onze geplande actie van vandaag bij de Paintball Ranch in Warten Friesland. Om 08.45 drinken wij, de Bushmasters afvaardiging van twee man sterk, nog een kopje koffie en om 09:00 uur zitten wij in de auto op weg naar Friesland. Omdat we moeten omrijden door een wegafsluiting bij Alkmaar komen we pas na een uur en 3 kwartier aan op plaats van bestemming.

Over een strak stukje asfalt rijden we naar de omgebouwde stal dat is omgetoverd tot een serieus en snel speedball/paintball locatie. Via de ingang aan de achterkant komt je in een omkleed ruimte en is de werkelijke ingang te vinden met een minibar en nog even verder de "wapenkamer" en entree naar het veld.

Volgens de eigenaar en beheerder van de open dagen is het even snel in elkaar gezet maar daarmee doen zij zichzelf tekort. Er is wel degelijk nagedacht over de indeling van het geheel maar ook de indeling van het veld. De omkleed ruimte is frisjes en vochtig omdat het is gemaakt middels een soort van aanbouw maar niet zo dat het geheel wind en waterdicht is. De ruimte is ook beperkt. Je kunt hier ongeveer 15 man kwijt en dan wordt het al krap als je ook je spullen nog overzichtelijk kwijt wil. Lucht komt nu nog uit flessen (en daar waren er meer dan genoeg van) maar er wordt gewerkt aan een compressor.

De wc's, gloednieuw en meer dan genoeg zijn nog in aanbouw. Het gaat heel mooi worden maar vandaag moesten we het nog even doen zonder deuren wat voor een mannenplasje geen probleem is maar in andere situaties wat meer spanning met zich mee brengt hahaha. Ondanks het slechte weer waren we toch met een man (en 1 vrouw) of 16 en hebben we lekker wat potjes kunnen spelen.

Resumé, vriendelijk ontvangst, enthousiaste spelers, lekker gespeeld en ook nog getrakteerd op bitterballen!

Captain Snow - www.bushmasters.nl en www.paintballopendagen.nl