Bushmaster speeldagen

Bushmasters@Veckring juni 2018

Written by Michel

Sven Knijn, nieuwe lid van de Bushmasters schrijft over zijn eerste Big Game in Veckring (15-16 juni 2018):

Het was vrijdag 15 juni 2018 toen ik me klaar mocht gaan maken voor me eerste Big game in Veckring, na onze zeer geslaagde tussenstop in Luxemburg bij Sgt Mierenneuker die ons daar de omgeving liet zien en ons mee uit eten nam naar een klassiek Luxemburgs restaurant, helaas was die dicht dus gingen we op verzoek van onze Italiaanse teamgenoot een lekkere pizza scoren. Vol van het lekkere eten, bier en wijn gingen we terug om ons klaar te maken voor de eerste nacht.

Zaterdag 16 juni het grote moment was daar, Yann, Carmelo, Michel en ik zelf stonden op het punt om naar Veckring te vertrekken, we vertrokken ruim op tijd (helaas zat dat niet mee door de weg werkzaamheden) dus toen wij aan kwamen hadden we alle tijd om ons kamp te versterken toen de eerste ronde klaar stond om te beginnen. Danny en Robin gingen vol energie de eerste ronde in om alvast een stempel te drukken op de wedstrijd en het terrein te verkennen, Danny en Robin kwamen voldaan terug en al snel galmde er over het terrein: Team Blue won the game.
Het kamp was compleet, iedereen in tenue, de spanning steeg en we waren klaar om de strijd aan te gaan "with the enemy". Al snel hadden we team rood onder controle en wederom een ronde voor ons, de rest van de dag was dit niet anders en gaven we het andere team geen kans. 4-0 voor team blauw. Al vonden de Marshalls dat het blijkbaar 2-2 was met 200 tegen 140 in ons voordeel.

Allemaal wel voldaan was het tijd voor een heerlijke BBQ (mannen top geregeld), de avond viel en om de tactiek te verbeteren stelde Captain Snow voor om nog een ronde over het terrein te lopen, na de ronde kwamen we langs een gebouw waar nogal veel in gebeurde en na kort overleg besloten we om een kijken te nemen.
Binnen was een zeer gezellige tombola gaande, helaas waren we te laat voor de kaartjes maar zo nieuwsgierig als dat we zijn gingen we toch kijken, we kwamen er al snel achter dat ze niet alleen nummer omriepen maar ook los de prijzen de zaal in gooide kwamen Yann en ikzelf op een brutaal idee om vanaf achter richting het podium te lopen en daar op ons knieƫn te gaan zitten in de hoop dat we toch in de prijzen zouden vallen. Gelukkig konden de mannen van de tombola daar zeer smakelijk om lachen en we kregen allebei een keycord als aandenken.

Meteen na de tombola kwam de grote act, ik zal verder niet in details treden maar ik had er me mond vol van (gelukkig waren er getuigen bij). Na deze zeer fijne avond maakte we ons op voor de laatste Battle dag.
Zondag 17 Juni, met hier en daar nog een droge mond en een fijne nasmaak van de avond ervoor trokken we ons tenue aan om wederom de strijd aan te gaan om de overwinning binnen te halen, team rood had het zo zwaar dat er tanks bij moesten komen maar daar wist Flakkie wel raad mee, na meerdere briljante schoten in de loop van de tank was bij deze het zicht zo zwaar belemmert dat deze geen schijn van kans meer had.
Na de zeer zwaar bevochte rondes stond ons nog een hoogtepunt te wachten, "de sexy carwash" alleen had dit niet veel met auto's te maken omdat de dames vonden dat de heren veel smeriger waren met in het bijzonder Sgt. Mierenneuker en ikzelf. Na een grondige schoonmaak en afspoel beurt waren we weer klaar voor de strijd.

Tijd voor de laatste Battle, Free for all. We wisten dat de Fransen samen zouden spelen dus voor ons zat er 1 ding op, tijd voor een team up met de Amerikanen. Met 5 man (Flakkie, Sgt Mierenneuker, Majesteit en onze nieuwe Amerikaanse vrienden) wisten we dat de strijd zwaar zou worden.
We zochten een rustig plekje achterin het veld om zo het veld uit te kammen, gelukkig kwam Bully Bulldozer er nog bij om ons te versterken, met 6 man trokken we naar voren, de ene na de andere werd gehit door tactisch spel. Daar kwam de laatste confrontatie, de spanning steeg en we wisten dat we goed spel moesten geven. Helaas was de spanning zo groot dat Flakkie het veld moest verlaten met een hopper probleem, nog 5 tegen 12, de Fransen bleven helaas zitten en namen snel 3 spelers van ons uit. De eer moest gered worden door Bully Bulldozer en Majesteit. De Fransen waren nogal onder de indruk van het sterke spel van Robin met een Handgun, nog 8 tegen 2 te gaan. Bully kwam helaas zonder lucht te zitten en alleen ikzelf bleef over, ik moest helaas me meerdere herkennen en werd geraakt en het was voor hun nog een onderling gevecht wat snel was afgelopen. Helaas daar geen overwinning, maar toch voldaan teruggekeken op een zeer geslaagd weekend.

Mijn eerste Big Game zat erop, wat een weekend, genoeg actie en tussendoor vooral de gezelligheid en de barre mannen verhalen.
Heren het is me een waar genoegen om bij jullie te komen spelen.
Proost en op de volgende wedstrijden.
Groetjes Sven (Majesteit)